***SELAMAT DATANG KE WEBSITE PEMBANTU OPERASI UTM (KPAP UTM)................KE ARAH STAF UTM YANG KREATIF & INOVATIF............."THINK OUT OF BOX"............TRANSFORMASI MEMBUDAYAKAN INOVASI & TEKNOLOGI***

Sunday, February 16, 2014

Misi dan Visi KPAP UTM

Misi dan Visi 

Wujudnya idea untuk membina laman weblog PAP UTM (KPAP UTM) ini ilham dan inspirasi yang diperoleh oleh anggota Urusetia@ AJK KPAP UTM iaitu En.M.Zulkafli,En.Mohd.Maizushah,En.M.Shahrulnizam dan En.Abdul Samad yang secara tidak langsung mendapat idea yang dicetus oleh mantan Naib Canselor UTM iaitu Datuk Seri Ir. Dr. Zaini Ujang yang telah membuat satu TRANFORMASI di UTM dan kini telah berkhidmat sebagai Secretary General II di Ministry Of Education Malaysia. Selain itu Pembantu Am Pejabat UTM juga telah menyahut cabaran untuk mentransformasikan KPAP UTM dari segi minda yang berfikiran di luar kotak, budaya Ilmu berdaya saing dan berinovasi kreatifviti serta berintegriti, perlu ada di setiap warga  PAP UTM JB dan UTM KL.

Tujuan laman web ini diwujudkan adalah "untuk mengasah bakat yang ada di kalangan warga kampus UTM JB dan UTM KL, khasnya Pembantu Am Pejabat untuk berkongsi  idea dan pendapat sesama warga UTM JB dan UTM KL".Menaikkan lagi taraf perkhidmatan dalam bidang kerjaya Pembantu Am Pejabat UTM. Merancang dan menjayakan aktiviti ahli kelab Pembantu Am Pejabat UTM. Membina dan meningkatkan lagi bidang kerjaya ahli kelab Pembantu Am Pejabat UTM melalui aktiviti semasa di dalam kampus mahupun di luar kampus. Mendedahkan lagi bahawa Pembantu Am Pejabat UTM melibatkan diri dengan NGO –NGO luar serta perlibatan dengan sukarelawan di kawasan komuniti masing-masing. Membantu kebajikan ahli kelab Pembantu Am Pejabat UTM.

Dalam tempoh dua tahun hingga ke tahun 2013 Kelab PAPUTM telah di kenali di peringkat pengurusan dan universiti amnya,kini kelab Pembantu Am Pejabat UTM berusaha untuk di kenali di peringkat  IPTA dan global. Dengan adanya laman web ini Kelab PAP UTM telah pun bergabung bersama laman web UTM dan juga UTMOnline bagi membantu menaikkan lagi Ranking web UTM di peringkat Global. Kelab PAP UTM telah pun mengembangkan sayapnya ke peringkat global bersambung bersama laman sosial seperti Facebook.


Agen Diperlukan Segera!!!


Agen Diperlukan Segera!!!


Agen Diperlukan Segera!!!


Agen Diperlukan Segera!!!

JOM IKLAN !

TEMPAHAN IKLAN BANNER

 

TEMPOH IKLAN RM40= 1 BULAN  (250+250)-BANNER KECIL

TEMPOH IKLAN RM60= 1 BULAN (728+90)-BANNER BESAR

TEMPOH IKLAN RM120= 6 BULAN (BANNER KECIL ATAU BESAR)

SILA BUAT PEMBAYARAN DAHULU SEBELUM MENGISI BORANG.PEMBAYARAN HENDAKLAH MELALUI AKAUN BERIKUT:

(CASH DEPOSIT SAHAJA)

CIMB : 01180033367527

Nama: MOHD SHAHRULNIZAM BIN ABDULLAH (Sila Call/SMS selepas membuat bayaran

ATAU

CIMB: 0116-0000-193-104

Nama: M.ZULKAFLI ENTERPRISE

SILA HUBUNGI: 019-7076002,013-7079619 (SILA HUBUNGI KAMI SELEPAS ANDA MEMBUAT PEMBAYARAN ATM CASH DEPOSIT)

 

Saiz Banner 250+250 Atau 728+90 250+250
728+90
TEMPOH IKLAN 1 BULAN
2 BULAN
6 BULAN
TEMPAHAN IKLAN BANNER


***Sila Copy & Paste Banner HTML Code Pada Petak dibawah***

NAMA :
ALAMAT EMAIL
NO.TEL :

IKLAN BERBAYAR

Buku Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR) Pengedar Diperlukan!!! Hubungi 013-7079619 / 019-7421006

Borang Keahlian KPAP UTM

Admin KPAP UTM


Sijil Penghargaan Oleh UTM


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daftar Ahli PO UTM